Of ik al iets gevonden heb?

De laatste weken krijg ik die vraag weer steeds vaker. Of ik al iets gevonden heb….
Fijn dat er veel mensen zijn die weten dat mijn werkzaamheden bij de Gemeente Breda eindig zijn, op 8 september stopt mijn contract.
Actie is dus geboden…. die actie moet van mij komen, maar alle hulp daarbij ┬áis natuurlijk welkom!!

Werk genoeg

Zeker, ik ben al volop bezig met de periode na 8 september, want op die datum stopt de wereld natuurlijk niet, er moet alleen ander werk komen.
En werk……is er volgens mij genoeg, ik kan zoveel!

Participeren

De afgelopen 9 maanden heb ik me bij de Gemeente Breda beziggehouden met trainen van groepen allochtonen die moeilijk aan het werk komen.
Trainen om ze toch een stap verder te laten zetten. De eigen omgeving beter leren kennen, zien wat je er kunt doen en dat het goed is om niet af te wachten. Participeren in de samenleving. Daar moet je snel mee beginnen, vind ik.
Veel van mijn COA-ervaring met vluchtelingen kon ik in deze job gebruiken.

Bijspijkeren

Er is meer, in mijn vrije tijd help ik graag mensen om hun online problemen op te lossen. Soms gaat het om het gebruik van een tablet of laptop, soms spijker ik mensen bij in het gebruik van LinkedIn.
Graag help ik mensen ook bij het online zoeken naar een baan, er is zoveel hierin mogelijk! Ik heb gemerkt dat ik heel goed ben in deze een op een ondersteuning en dat ik dit ook heel leuk vind.

Aan het werk blijven

Maar nu ga ik me even wat meer op mezelf richten, want ik wil graag aan het werk blijven, na 8 september ben ik weer beschikbaar.
Je helpt me al door mee te denken of door dit bericht te delen.
Misschien ken je zelf wel een organisatie of instelling (of je werkt er zelf) waar op het gebied van online denk- en doekracht nodig is? Laat het me maar weten.
Werken in het zuiden is leuk, maar natuurlijk is iets verder weg geen groot probleem.

Even concreet….

Ondersteuning

Ook op het gebied van ondersteuning bij inburgering en huisvesting van asielzoekers ben ik inzetbaar: 22 jaar ervaring bij het COA maakt dat ik hier veel van weet!

Help je mee?

Kortom: het is tijd voor actie, ik maak zelf het begin: help je me mee?
Deel dit artikel of laat me weten als je een suggestie voor me hebt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.