Een nieuwe zoektocht

Mijn nieuwe zoektocht is begonnen…..naar een baan.
Ik weet het nog goed van de vorige keer: die job komt niet vanzelf aangewaaid, daar moet ik wel iets aan doen!

doolhofDit blog houdt je op de hoogte van mijn activiteiten, maar de ervaring leert dat je er zelf vaak ook iets aan hebt: het kan iedereen namelijk overkomen dat het werk stopt en dan kun je maar beter voorbereid zijn.

Lezen en delen

Uiteindelijk vind ik mijn eigen baan, maar je kunt me natuurlijk wel hierbij helpen. Dat doe je door deze blog te lezen, te delen en tips aan mij te geven. Want ik zoek wel zelf, maar iedere suggestie daarbij is natuurlijk welkom.

Kennis en ervaring

Wat ik kan?
Ik heb meer dan 22 jaar bij het COA gewerkt, de opvangorganisatie voor asielzoekers in Nederland.
Veel ervaring heb ik in het opvangwerk (woonbegeleider, programmabegeleider) maar daarnaast ben ik ook heel goed in communicatie naar asielzoekers. Dat varieert van gesprekken met vergunninghouders tot voorlichtingsbijeenkomsten voor groepen asielzoekers.
Ik heb daarnaast meer dan 8 jaar het contentbeheer gedaan voor de intranet-site van het COA,  dat is mijn communicatieachtergrond (journalistiek, communicatieadvies).

Kortom

Met mij haal je een betrouwbare medewerker binnen die niet te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken.

Waar wacht je nog op?
Kijk nu alvast even op mijn Linkedin profiel.

 

4 reacties

  1. Astrid zegt:

    Heel veel succes met je zoektocht. De markt trekt weer aan hoorde ik. Ik houd mijn oren en ogen open. Is Wassenaar weer de grens of zoek je alleen in het zuiden?

  2. Arnold zegt:

    Hoi Seb, allereerst succes met je zoektocht, misschien zijn er kansen voor op lokaal niveau. Naar ik begreep is er in die hoek veel aan de hand. Het zou mij niet verbazen als je coa ervaring daar als meerwaarde gezien wordt. Ook vluchtelingenwerk is regelmatig.op.zoek naar mensen. En verder, we zouden nog eens koffie gaan drinken. Volgens mij heb je daar nu wel tijd voor, of is het minder ingewikkeld om die tijd te plannen. Het is ook bijzonder belangrijk, weet ik uit ervaring, om dagelijks iets leuks te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.